DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu Ortaokulu

ZORBALIĞA HAYIR NEZAKET ELÇİLERİ PROJESİ BAŞLIYOR

H.H.A.KÖMÜRCÜOĞLU ORTAOKULU ZORBALIĞA HAYIR ELÇİSİ ÇALIŞMA      YÖNERGESİ

Sınıf içerisinde ve okulumuz genelinde yaşanan zorbalığın önüne geçmek; sevgi, barış ve kardeşlik duygularıyla çevrilmiş bir okul ortamı oluşturmak amacıyla böyle bir çalışmayı gerçekleştirmekteyiz.

Bu güzel ortamı okul yöneticileri ya da öğretmenleri değil siz öğrenciler birbirinizle kuracağınız iletişim ile gerçekleştirebilirsiniz. Bu yüzden sınıflarınızda akran zorbalığının ne demek olduğu sizlere anlatıldı ve zorbalıkla mücadele etmemiz gerektiği belirtildi.

Bu çalışmanın devamı olarak her sınıftan 2 öğrenci olmak üzere toplamda …… öğrencimiz “Zorbalığa Hayır Elçisi” olarak görevlendirilmiştir.

Sınıf öğretmeniniz ve rehberlik servisi tarafından bu görevi yapabilecek olgunluk, cesaret ve bilince sahip olduğunuz görülmüştür.

Bu görevi hakkıyla yapabileceğini inanıyor ve sizlere güveniyoruz.

Yayın: 13.02.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 16:34 - Görüntülenme: 550